Aanmelden bij Rugbyclub The Big Stones

Meld je aan als speler van de Heren, Dames, Colts, Junioren, Cubs, Benjamins, Mini's of Turven of als recreant speler. Ook kun je je aanmelden als Veteraan, Trainingslid, Donateur, of Algemeen Clublid.

Direct aanmelden bij Rugby Nederland

Als je lid wil worden van Rugbyclub The Big Stones, kun je je direct aanmelden bij Rugby Nederland. Na jouw online aanmelding krijgen wij vanzelf een melding dat je lid van ons bent geworden. Via deze link kun je je direct aanmelden:

Lid worden

1 Maand gratis mee trainen met rugbyclub The Big Stones? Het kan!

Ben jij benieuwd of rugby iets voor jou is en wil je er graag even van proeven, maar zonder ergens aan vast te zitten? Dat kan! Ieder niet-lid mag een hele maand lang gratis mee trainen, ongeacht leeftijd, ervaring en categorie. Zorg er wel voor dat je zelf geschikte rugbykleding meeneemt. Denk aan: sportschoenen met noppen, sportsokken, sportbroek en sportshirt, aangepast op het weer. Let wel; de kleding moet wel tegen een stootje kunnen en mag vies worden! 😉 Neem bij interesse contact op met de trainer van jouw categorie (zie hoofdmenu) om te melden dat je graag rugby wil proberen.

Inschrijven en contributie
Het rugbyseizoen duurt van september tot mei. Wij incasseren de contributie in mei. Bij aanmelding voor 1 januari betaal je de volledige contributie voor dat seizoen. Meld je je aan na 1 januari dan betaal je de helft van de contributie voor het lopende seizoen. Aanmeldingen tijdens het seizoen incasseren wij in januari.

Onze gewaardeerde sponsoren!