Uitgestelde “The Biggest Big Stones Christmas Bingo”

We hebben te horen gekregen dat de maatregelen extra zijn verscherpt. In overleg met het bestuur is er besloten dat “The Biggest Big Stones Christmas Bingo” is uitgesteld naar een later moment. Uiteraard houden we de draaiboeken paraat en zodra het het moment er is maken we er als nog een feest van!

Het is een vervelend bericht, een leuke activiteit op z’n “Rugby’s” en helaas moeten we deze uitstellen. We hebben scenario’s doorlopen hoe we “The big Drive” konden verzorgen zonder overvolle auto’s te verwachten, de livestream te kunnen verzorgen incl. alle vrijwilligers die er aan mee helpen en geen samenkomsten te stimuleren. Jammer genoeg zijn we niet tot een draaiboek gekomen waar we rekening kunnen houden met de nieuwe maatregelen en er een leuk “feest” van te maken! Het is erg jammer!

Maar… we gooien het draaiboek niet weg. Sterker nog, we houden hem afgestoft want zodra het moment er is dan pakken we de draad weer op en gaan we als nog dit leuke event organiseren. Dus blijft onze berichten volgen op al het leuke wat komen gaat!

Livestream uitgesteld!

*** De livestream wordt aangeboden op deze pagina. Op dit moment is de livestream offline.***

 

  Onze sponsoren die de BINGO mogelijk maken! Ze hebben toffe prijzen aangeboden voor de bingo.

 

Uw Slager van Dalen Havelte

cafe restaurant t knooppunt havelte

 

 

 

 

Onze gewaardeerde sponsoren!